Medici Familie Simisna

CABINET MEDICAL MEDICINA DE FAMILIE DR. BASALEH SALEH AYOUB

Medici Familie Simisna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medici Familie Simisna: CABINET MEDICAL MEDICINA DE FAMILIE DR. BASALEH SALEH AYOUB.

    Deoarece familia reprezinta un subsistem al comunitatii, ce poate influenta si ea starea de sanatate a individului, Dr. BASALEH SALEH AYOUB acorda o importanta deosebita comunitatii respective indeplinind functii specifice, avand rol de a supraveghea si promova starea de sanatate a pacientilor sai, de supraveghere a sarcinii si lauziei, efectuarea de examene de bilant în diverse perioade ale vietii, consilierea pacientilor în perioade delicate ale existentei(pubertate, senescenta etc).

  Sunt multe cazuri nefericite in meseria doctorului. Pacientii care nu se pot deplasa la dispensar, nu raman de izbeliste. Cu masina personala medicul strabate coclauri imposibile, la zeci de kiometri distanta atunci cand este solicitat, fara a face deosebirea intre noapte si zi, iarna sau vara.

  Unele cazuri sunt aproape dramatice, iar pentru multi medici au ramas aproape imposibil de rezolvat. Pentru doctorul Basaleh au fost ocazia de a raspunde unor provocari in extremis, in care lupta cu boala si moartea poate fi si castigata.

   Cabinetul de medicina individual al Dr. BASALEH SALEH AYOUB, medic medicina generala cu drept de libera practica, asigura servicii complete de asistenta medicala primara oferite GRATUIT celor inscrisi pe listele de medic de familie:

 • Tratamente si consultatii
 • Retete compensate si gratuite
 • Bilete de trimitere si internare
 • Concedii medicale si adeverinte medicale

    Dr. BASALEH SALEH AYOUB reprezinta prima veriga in preventia, diagnosticul si tratamentul oricarei posibile afectiuni. Un medic de familie care isi desfasoara activitatea cu dedicatie si responsabilitate poate salva viata pacientilor, indrumandu-i spre controlul si tratamentul necesar, inca de la primele simptome. Avand de-a face zilnic cu pacienti de toate varstele, mediul de familie trebuie sa fie atent pentru a oferi fiecaruia serviciile necesare. 

    Pentru a ne inscrie la Dr. BASALEH SALEH AYOUB, cu competenta in ecografie generala, avem nevoie de urmatoarele:

 • Act identitate
 • Adeverinta de salariat sau dupa caz talon de pensie, chitanta de plata a asigurarilor de sanatate sau carnetul de somer
 • In cazul persoanelor pensionate pe caz de boala sunt necesare copii dupa prima si ultima decizie de pensionare

Dr. BASALEH SALEH AYOUB acorda servicii medicale tuturor asiguratilor fara nici o discriminare folosind formele cele mai eficiente de tratament.

Servicii

 • interventii de prima necesitate in urgentele medico-chirurgicale, inclusiv la domiciliu
 • servicii medicale preventive, precum: scolarizarea populatiei in vederea promovarii modului sanatos de viata, realizarea programului de imunizare, depistarea activa a persoanelor cu risc sporit de imbolnavire pentru afectiuni selectionate conform dovezilor stiintifice, supravegherea medicala activa la adulti si copii asimptomatici cu risc normal sau ridicat, pe grupe de varsta si sex
 • monitorizarea bolilor cronice, care cuprinde: supraveghere medicala activa pentru cele mai frecvente boli cronice, initierea si mentinerea tratamentului de sustinere, asigurarea evaluarilor periodice clinico-instrumentale, de laborator si consultativ-specializate
 • servicii medicale de consultanta pentru gravide, copii, adolescenti etc.
 • planificare familiala
 • supravegherea gravidelor, lauzelor, copiilor
 • unele proceduri de mica chirurgie
 • servicii medico-sociale: ingrijiri medicale la domiciliu, ingrijiri paliative in faza terminala, in cadrul echipei multidisciplinare, conform actelor normative in vigoare.

Galerie foto