Medici Familie Fagaras

Mihulecea Oana Maria

Medici Familie Fagaras reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medici Familie Fagaras: Mihulecea Oana Maria.

    Actele necesare înscrierii la Dr. Mihulecea Oana Maria sunt:

 • Dovada de asigurat (adeverință de salariat din care să rezulte că s-au plătit contribuțiile către Casa de Asigurări, respectiv chitanța la zi de la Casa de Asigurări în cazul Persoanelor Autorizate).
 • Copie dupa CI/BI, respectiv după permisul de ședere pentru cetățenii străini care lucrează în România sau după certificatul de nastere (pentru copii).
 • În cazul înscrierii inițiale la un medic de familie: declarație pe propria răspundere cum că solicitantul nu este înscris la alt medic de familie.

   

    Medicina de familie este cea mai veche specialitate medicală, specialitate care în zilele noastre s-a impus în rândul pacienţilor care îşi doresc o legatură directă şi personală cu medicul lor. Dr. Mihulecea Oana Maria este cea care cunoaşte nu numai individul, ci şi familia acestuia, cu toate problemele ei, este sfătuitorul şi prietenul familiei fiind cea care este alături de pacient incă de la nastere - când trebuie să ajungă la domiciliul nou-născutului în prima lună de viaţă - trecând prin toate etapele de dezvoltare de-a lungul vieţii - sugar, copil mic, preşcolar, adolescent, adult, vârstnic.

   

   Sarcina Dr. Mihulecea Oana Maria este de a răspunde tuturor problemelor de sănătate ale pacienţilor utilizând cu eficienţă resursele disponibile. Pentru a obţine acest lucru utilizează auditul clinic, ghidurile şi dovezile ştiinţifice, fiind de asemenea capabila să analizeze eficacitatea activităţii lor. Aceasta utilizează atât expertiza clinică individuală, cât şi cea mai bună evidenţă externă disponibilă, numai una singură nefiind suficient. In practica generală abordarea bazată pe evidenţe este astăzi posibilă atât în promovarea sănătăţii şi prevenţia bolilor, continuitatea îngrijrilor şi abilităţile de comunicare, cât şi în educaţia sanitară a pacientului şi managementul bolilor cronice.

     

   Program CMI Dr. Mihulecea Oana Maria:

 • Luni -  11-16
 • Mari, Miercuri, Joi, Vineri - 8-13

 

Dr. Mihulecea Oana Maria acorda servicii medicale tuturor asiguratilor fara nici o discriminare folosind formele cele mai eficiente de tratament.

Servicii

 • intervenţii de primă necesitate în urgenţele medico-chirurgicale, inclusiv la domiciliu;
 • servicii medicale preventive, precum: şcolarizarea populaţiei în vederea promovării modului sănătos de viaţă, realizarea programului de imunizare, depistarea activă a persoanelor cu risc sporit de îmbolnăvire pentru afecţiuni selecţionate conform dovezilor ştiinţifice, supravegherea medicală activă la adulţi şi copii asimptomatici cu risc normal sau ridicat, pe grupe de vârstă şi sex;
 • monitorizarea bolilor cronice, care cuprinde: supraveghere medicală activă pentru cele mai frecvente boli cronice, iniţierea şi menţinerea tratamentului de susţinere, asigurarea evaluărilor periodice clinico-instrumentale, de laborator şi consultativ-specializate;
 • servicii medicale de consultanta pentru gravide, copii, adolescenti etc.
 • planificare familială;
 • supravegherea gravidelor, lăuzelor, copiilor;
 • unele proceduri de mică chirurgie;
 • servicii medico-sociale: îngrijiri medicale la domiciliu, îngrijiri paliative în faza terminală, în cadrul echipei multidisciplinare, conform actelor normative în vigoare.

Galerie foto