Medici Familie Eforie Nord

S.C. NORDMED S.R.L.

Medici Familie Eforie Nord reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medici Familie Eforie Nord: S.C. NORDMED S.R.L..

NORDMED S.R.L.
Medicina de familie Eforie Nord
0241.742.748

Despre Noi

medic familie eforie nordCabinetul Medical NORDMED S.R.L. acorda servicii medicale de diagnosticare si tratament tuturor pacientilor inscrisi pe listele proprii si asigura asistenta de urgenta oricarei persoane care are nevoie de aceste servicii.

Medicul de familie presteaza si servicii medicale contra cost atunci cand acestea nu sunt decontate de casele de asigurari: pentru obtinerea permisului portarma, analize pentru angajare in munca, fisa medicala pentru conducere auto, control periodic pentru anumite meserii, certificate prenuptiale, servicii medicale la cerere (indiferent de statutul persoanei care solicita aceste servicii), etc.

Medicul de familie este prima persoana la care trebuie sa ajungeti pentru a beneficia de asistenta medicala. In functie de situatie, medicul de familie poate recomanda efectuarea unor investigatii paraclinice (analize de laborator, imagistica medicala), poate acorda o trimitere catre un medic specialist pentru investigatii sau, direct, pentru internarea in spital.

Despre Noi

  • interventii de prima necesitate in urgentele medico-chirurgicale, inclusiv la domiciliu;
  • servicii medicale preventive, precum: scolarizarea populatiei in vederea promovarii modului sanatos de viata, realizarea programului de imunizare, depistarea activa a persoanelor cu risc sporit de imbolnavire pentru afectiuni selectionate conform dovezilor stiintifice, supravegherea medicala activa la adulti si copii asimptomatici cu risc normal sau ridicat, pe grupe de varsta si sex;
  • monitorizarea bolilor cronice, care cuprinde: supraveghere medicala activa pentru cele mai frecvente boli cronice, initierea si mentinerea tratamentului de sustinere, asigurarea evaluarilor periodice clinico-instrumentale, de laborator si consultativ-specializate;
  • servicii medicale de consultanta pentru gravide, copii, adolescenti etc.
  • planificare familiala;
  • supravegherea gravidelor, lauzelor, copiilor;
  • unele proceduri de mica chirurgie;
  • servicii medico-sociale: ingrijiri medicale la domiciliu, ingrijiri paliative in faza terminala, in cadrul echipei multidisciplinare, conform actelor normative in vigoare.

Galerie foto