Medici Familie Chisineu-Cris

Terapeutica

Medici Familie Chisineu-Cris reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medici Familie Chisineu-Cris: Terapeutica.

    Terapeutica a luat fiinta in anul 2003 la initiativa a 5 medici membri fondatori cu scopul de a deservi din punct de vedere medical o arie populationala defavorizata prin pozitia geografica si statut economic. A demarat ca spital general stabilit in Chisineu-Cris, judetul Arad, urmand sa-si dezvolte aria de acoperire cu noi directii de afaceri in domenii ca recuperarea neuromotorie a pacientilor cu dizabilitati provenite din afectiuni neurologice, un centru de cercetare si tratament al pacientilor suferinzi de boala Alzheimer si de factura mai recenta este dorinta actionarilor de a crea un centru de excelenta in chirurgie sens in care in cursul anului 2010 Terapeutica S.A. a pus in functiune clinica de chirurgie laparoscopica din Arad. Tot aici din luna August 2012 se efectueaza sub atenta indrumare a Prof.Dr.Galajda Zoltan si interventii de chirurgie cardiovasculara iar prin aceasta, clinica din Arad devine unul dintre primele centre private din Romania in care se efectueaza operatii pe cord deschis.
Pentru ca intelegem nevoile pacientilor care cu incredere ni se adreseaza, am investit in aparatura si oameni. Suntem astazi capabili sa asiguram onoratei noastre pacienturi un diagnostic multidisciplinar complet prin ambulatoriile de specialitate, laboratoarele si unitatea de imagistica proprii, respectiv sa dam finalitate actului medical prin efectuarea tratamentelor medicale sau chirurgicale in una dintre unitatile noastre spitalicesti.
        Nu in ultimul rand, ne-am aplecat si asupra problemelor inerente de sanatate care vin odata cu trecerea anilor, afectand pentru aceasta din ce in ce mai multe resurse pentru mentinerea starii de sanatate a varstnicilor prin tratarea afectiunilor specifice si prin oferirea unor conditii optime pe durata tratamentelor. Am creat astfel doua noi facilitati si anume Centrul de Recuperare Moneasa si Centrul de Ingrijire Varstnici Nadab, ambele fiind proiectate sa asigure accesul persoanelor din aceasta categorie de varsta la conditii hoteliere si de tratament superioare celor existente in teritoriu.

Servicii

        Anestezie și terapie intensivă
Cardiologie
Chirurgie cardiacă și a vaselor mari
Chirurgie generală
Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă
Chirurgie vasculară
Ecografie
Explorări funcționale
Gastroenterologie
Ginecologie & Obstetrică
Laborator de analize